Sokak ortasında bıçaklandılar

Sokak ortasında bıçaklandılar
Kentin göbeğinde, güpegündüz iki genç tanımadıkları iki kişi tarafından bıçaklandı. Olay dün öğle saatlerinde Şair Fuzuli Caddesi Göksu Köprüsü üzerinde meydana geldi‘omuz atma’ gerekçesiyle başladığı iddia edilen...

Kentin göbeğinde, güpegündüz iki genç tanımadıkları iki kişi tarafından bıçaklandı. Olay dün öğle saatlerinde Şair Fuzuli Caddesi Göksu Köprüsü üzerinde meydana geldi
'omuz atma' gerekçesiyle başladığı iddia edilen tartışma sonrası Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Nuri Güngör (19) ile Kaan Keskin (18) sol bacaklarından bıçaklandı.
Olayı gerçekleştiren şahısların kaçtığı bildirilirken, etrafta toplanan vatandaşlar da olup biteni meraklı gözlerle izledi.
İl Sağlık Müdürlüğü'nde bir konferansa katılmak üzere yaya olarak giden doktorlarda yaralıları görünce olay yerine geldi.
Doktorlar yaralı gençlere yapılması gerekenleri söylerken kısa süre sonra 112 Acil Servis ekipleri de olay yerine ulaştı.
Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı gençlerin durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay hakkında inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.