"Sol'da işbirliği büyük heyecan yarattı"

"Sol’da işbirliği büyük heyecan yarattı"
Gerçekleşen işbirliği ile ilgili olarak Sevgi Akmen şunları söyledi: “Sosyal demokrat düşüncenin iki güçlü partisinin 22 Temmuz’da yapılacak seçimde işbirliği yapma kararı almaları Türk siyaseti için çok önemli bir adımdır....

Gerçekleşen işbirliği ile ilgili olarak Sevgi Akmen şunları söyledi: "Sosyal demokrat düşüncenin iki güçlü partisinin 22 Temmuz'da yapılacak seçimde işbirliği yapma kararı almaları Türk siyaseti için çok önemli bir adımdır. Soldaki işbirliğinin yaratacağı sinerji çok büyük olacaktır. Milyonlarca insanın Cumhuriyet mitinglerinde haykırdığı "birleşin" mesajının gereğinin yapılması solun iktidar olma umudunu güçlendirmiştir.
Halkın sesine kulak veren CHP ve DSP yöneticilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu birliktelik için çaba harcayan ve özveride bulunun iki partinin yetkililerini kutluyoruz. Türk siyasetine yaptıkları olumlu katkı önümüzdeki dönemde çok daha net bir şekilde anlaşılacaktır.
İki parti ile başlayan güç birliğinin seçim öncesinde diğer sol partileri de kapsayacak şekilde genişlemesini talep ediyoruz.
Birlikte hareket eden sol partilerin iktidar alternatifi olarak ortaya çıkması çok önemlidir. Sol iktidarın işsizlik, yolsuzluk, yoksulluk, tarım, eğitim, sağlık gibi temel konularda getireceği çözüm ve yaklaşımlar Türkiye'nin geleceğine yön verecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.