SP'den açıklama

SP’den açıklama
Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Özkan, 28 Şubat 1997 Yılında Milli Güvenlik Kurulu’nda alınan kararların üzerinden geçen on yılı değerlendirdi. 28 Şubat’ı organize edenlerin, onlara yardım edenlerin Anayasal suç işlediklerini...

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Özkan, 28 Şubat 1997 Yılında Milli Güvenlik Kurulu'nda alınan kararların üzerinden geçen on yılı değerlendirdi.
28 Şubat'ı organize edenlerin, onlara yardım edenlerin Anayasal suç işlediklerini öne süren Mustafa Özkan, "İşlenen bu suçlar göz ardı edilmemelidir. 28 Şubat'ın sorumluları mutlaka adli makamlarca hesaba çekilmelidir. Anayasal düzene müdahale ettikleri, tehditlerde bulundukları için suçludurlar. Bu suçları ortaya çıkarılmalıdır. 28 Şubat'ı tertip edenler ve yardımcıları 54'ncü hükümetin Başbakanı Necmettin Erbakan'dan ve halkımızdan özrü dilemelidir" diye konuştu. ABD'de yaşanan ekonomik dalgalanmanın Türkiye'deki dışardan gelen sıcak para sahiplerinin paniklemesine neden olduğunu dile getiren Özkan, ekonomi ve sanayi dışarıdan gelen yüksek faizli paraya bağlı olduğu için krizin kapıda olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.