STRES SONA ERDİ

STRES SONA ERDİ
Günlerden beri öğrenciler arasında strese ve heyecana neden olan öğrenci seçme sırası (ÖSS) dün ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de yapıdı. Sınav öncei yoğun bir şekilde hazırlnan öğrenciler sabah saatlerinde sınava...

Günlerden beri öğrenciler arasında strese ve heyecana neden olan öğrenci seçme sırası (ÖSS) dün ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir'de de yapıdı.
Sınav öncei yoğun bir şekilde hazırlnan öğrenciler sabah saatlerinde sınava girecekler okullara gimek üzere yola döküldüler.
ULAŞIM DURDU
Sınav günü sabah saat 08.00 sıralarında şehir içi ulaşımı sağlayan tramvay seferleri meydana gelen elektrik kesintisi yüzünden uzun süre yapılamadı.
Sınava girecekler okullara gidebilmek için tramvay duraklarına akın eden öğrenciler yollarda mağdur oldu. Sınava yetişebilmek için ticari taksilerle yola çıkan bir çok öğrenci, okullara yetişirken, bir çok öğrenci de sefere konulan otobüslerle sınava yetişme mücadelesi verdiler.
Tramway yaklaşık bir saat çalışmayınca, şehir içindeki trafik alt üst oldu.
HEYECAN YAŞANDI
Sınava hzırlanan öğrenciler yaklaşık 3 saat boyunca sınavlarda ter dökerken, velileri de okul bahçelerinde heyecan ve sabırsızlıkla çocuklarını bekledi.
Sınav sona erdiğinde, heyecan ve stres öğrenciler ve velileri rahtlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.