SU DOLUM TESİSLERİNDEKİ DENETİMLER DEVAM EDECEK

SU DOLUM TESİSLERİNDEKİ DENETİMLER DEVAM EDECEK
Halk Sağlığı Kurumu Müdürü Doç.Dr. Mustafa Tözün damacana sularının denetimlerinin devam edeceğini açıkladı.Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelindeki su firmalarının ürünlerinin incelenip tahlil sonuçlarının...

Halk Sağlığı Kurumu Müdürü Doç.Dr. Mustafa Tözün damacana sularının denetimlerinin devam edeceğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelindeki su firmalarının ürünlerinin incelenip tahlil sonuçlarının açıklanmasının ardından geçtiğimiz günlerde kentimizdeki damacana su dolum tesislerini yerinde denetlemelerde bulunan Halk Sağlığı Kurumu Müdürü Doç. Dr. Mustafa TÖZÜN, Günyüzü İlçesi Gecek Köyünde faaliyet gösteren Gecek su damacana dolum tesislerini de denetlemeyi ihmal etmedi.
Kalabak ve Kirazlı Şelale Damacana Dolum Tesislerinden sonra Gecek damacana dolum tesislerini de denetleyen Halk Sağlığı Müdürü Doç.Dr. Mustafa TÖZÜN e Halk Sağlığı Md. Yrd. Opr. Dr. Hayri GÜLTEKİN Md. yrd. Yüksel SOLMAZ Çevre Sağlık Teknisyenleri Mesut ÖZBURUN ve Mehmet YARAR eşlik etti.İçme suları ve doğal kaynak sularının işletme ve tesis izinlerini vermek, ruhsatlandırma ve denetimle ilgili işleri yürütmenin kurumlarının Çevre ve Çalışan Sağlığı Biriminin görevleri arasında olduğunu söyleyerek su konusunda hassas olduklarını belirterek denetimlerinin artarak devam edeceğini aynı hassasiyeti su tesisi yetkililerinden beklediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.