Sulama kanallarında tören

Sulama kanallarında tören
Büyükşehir Belediyesi’nin, Kentsel Gelişim Projeler Paketi kapsamında yenileme çalışması gerçekleştirdiği Sulama Kanalları’nın tamamlanan kısımları Sulama Birliği tarafından Uluönder ve Akarbaşı Mahalleleri’nde düzenlenen...

Büyükşehir Belediyesi'nin, Kentsel Gelişim Projeler Paketi kapsamında yenileme çalışması gerçekleştirdiği Sulama Kanalları'nın tamamlanan kısımları Sulama Birliği tarafından Uluönder ve Akarbaşı Mahalleleri'nde düzenlenen törenle, birliğin kullanımına sunuldu.
Eskişehir'in içinden geçen ve Devlet Su İşleri'nin sorumluluğunda olmasına rağmen yıllardır yenilenmeyen ve bakımı yapılamayan Sulama Kanalları'nın, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen kısımları Sulama Birliği'nin kullanımına sunuldu. Kanalların hizmete alınması nedeniyle Sulama Birliği tarafından Uluönder ve Akarbaşı Semtleri'nde birer tören düzenledi. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Sulama Birliği Başkanı Selami Ayaz, birlik üye ve yöneticileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan Başkan Büyükerşen, Sulama Kanalları'nın bakımı ve yenilenmesinin Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olmadığını hatırlattı. Yıllardır hiçbir yatırım yapılmayan kanalların acilen yenilenmesinin gerekliliği karşısında harekete geçtiklerini vurgulayan Büyükerşen, kentin güney ve kuzey semtlerinden geçen kanalların yenilenmesi işini de Kentsel Gelişim Projeler Paketi'ne dahil ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.