Tanıtım günleri

Tanıtım günleri
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ), üniversite sınavına hazırlanan gençlerin tercihlerinde doğru karar verebilmeleri maksadıyla "Tanıtım Günü" faaliyeti düzenlendi.Meşelik Kampusü’ndeki spor salonundaki organizasyonda;...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ), üniversite sınavına hazırlanan gençlerin tercihlerinde doğru karar verebilmeleri maksadıyla "Tanıtım Günü" faaliyeti düzenlendi.
Meşelik Kampusü'ndeki spor salonundaki organizasyonda; 6 fakülte, 1 yüksekokul ve 2 meslek yüksekokulu ile kulüpler stantlar açtı. Tanıtım Günü'nün, öğrencilerin ve velilerinin üniversiteyi yakından görerek tanımak, öğretim elemanları ile görüşerek tercihlerinde doğru karar vermelerini kolaylaştırmak için tertiplendiği bildirildi. ÖSS'ye hazırlanan liseli gençler ile ailelerinin bilgilendirildiği Tanıtım Günü'nde, ESOGÜ Rektörü Necat Akdeniz Akgün ile Milli Eğitim eski Bakanları'ndan Prof. Dr. Orhan Oğuz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Yıldırım da stantları gezdi. Tanıtım Günü faaliyeti çerçevesinde Halkbilim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin (HAMER) hazırladığı müzik dinletisi, konser, latin-tango dans gösterileri de gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.