Tarihi evler görücüye çıktı

Tarihi evler görücüye çıktı
Odunpazarının tarihi evleri Altındağ belediyesinin gündeminde. Ankara’nın tarihi ilçelerinden biri olan Altındağ ilçe Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile Belediye Meclis Üyeleriden oluşan bir heyet dün Eskişehir’e geldi. Odunpazarı...

Odunpazarının tarihi evleri Altındağ belediyesinin gündeminde. Ankara'nın tarihi ilçelerinden biri olan Altındağ ilçe Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile Belediye Meclis Üyeleriden oluşan bir heyet dün Eskişehir'e geldi. Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı makamında ziyaret eden Altındağ ilçe Belediye Başkan ve Meclis Üyeleri daha sonra Odunpazarı bölgesinde devam Odunpazarı evlerinin güzelleştirme projesi hakkında bilgi aldı. Odunpazarında bulunan evleri tek tek dolaşan Belediye Başkanı Tiryaki "Muhteşem bir çalışma. Tarihi dokuyu yenileme çalışması için Eskişehir'e geleceğiz diye söz vermiştik. Gerçekten de anlatılanlara göre örnek alınacak bir proje bölgede hayata geçirilmiş. Bu projeyi Altındağ da uygulamak istiyoruz. Biliyorsunuz merkez Altındağ ilçemizde tarihi doku yoğundur. Odunpazarı Evleri projesi de ilçemizde uygulanacak. Belediye büyük bir projeyi Odunpazarı bölgesinde hayata geçirmiş. Böyle güzel bir çalışmadan dolayı belediye başkanımızı kutluyorum" dedi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da projenin başka illere ve ilçelere de örnek olduğunu ifade ederek, Altındağ ilçe belediyemize de gereken yardımda bulunacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.