TARİHİN GÖLGESİNDE İFTAR

TARİHİN GÖLGESİNDE İFTAR
Odunpazarı Belediyesi her akşam farklı bir mahallede oluşturduğu iftar sofraları ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Odunpazarı Hicri Sezen Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğinde, Ak Parti Eskişehir Milletvekili...

Odunpazarı Belediyesi her akşam farklı bir mahallede oluşturduğu iftar sofraları ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Son olarak Odunpazarı Hicri Sezen Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğinde, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve Ak Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan hemşerileri ile birlikte iftar yaptı.
Tarihi Odunpazarı Bölgesinin eşsiz atmosferinde vatandaşlarla birlikte oruçlarını açan Koca, Sakallı ve Reyhan, hemşerileri ile yakından ilgilenerek, keyfili bir ortamda sohbet etti.
Düzenlenen programda yaptığı konuşmada; "Ramazan paylaşmaktır, ramazan tebessüm etmektedir" diyen Başkan Sakallı, düzenlenen iftar yemeğine katılan tüm hemşerilerine teşekkür etti.
Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ise yaptığı konuşmada; "Siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum, Allah birlikteliğimizi bozmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.