TEPEBAŞI MECLİSİ'NDE RAPOR TARTIŞMASI

TEPEBAŞI MECLİSİ’NDE RAPOR TARTIŞMASI
Tepebaşı Belediye Meclisi’nde Faaliyet Raporu TartışıldıTepebaşı Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında faaliyet raporları görüşüldü Tepebaşı Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri yeterli bulmayan Ak Parti meclis üyeleri...

Tepebaşı Belediye Meclisi'nde Faaliyet Raporu Tartışıldı
Tepebaşı Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında faaliyet raporları görüşüldü Tepebaşı Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri yeterli bulmayan Ak Parti meclis üyeleri rapora ret oyu verdi. 13 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında "Harcamalara katılım Payı" tahakkuklarının yapılması, Gölpazarı Belediyesi'ne 1 adet çöp kamyonu tahsis edilmesi ve bir yıllık Başkanlık Faaliyet Raporu'nun görüşülmesi maddeleri oy çokluğuyla kabul edilirken diğer maddeler oy birliği ile kabul edildi. 2015 yılında ihalesi yapılacak olan "Spor Salonu Yapım İşi" için İller Bankası'ndan kredi alınmasına dair konunun görüşüldüğü 2'inci maddede Ak Parti meclis üyesi Orhan Durmuş, belediyenin giderek daha fazla borçlandığını dile getirerek, belediyenin mevcut kaynaklarından kullanarak spor salonunun yapılması gerektiğini söyledi. Madde oy birliği ile kabul edildi.
Gölpazarı Belediyesi'ne 1 adet çöp kamyonu tahsis edilmesinin yer aldığı 4'üncü madde oy çokluğu ile kabul edilirken, Ak Partili meclis üyeleri tahsise kabul oyu vermeyerek önceliğin kendi belediyelerine verilmesi gerektiğini dile getirdiler. Madde ile ilgili söz alan Ak Parti meclis üyesi Orhan Durmuş, Eskişehir merkezinin daha öncelikli olması gerektiğini vurguladı.
AK Partililer Büyükşehir yasası sonrası köy iken mahalle olan yerlere hizmet gitmediğini, belediyenin yeterli çalışmadığını söylediler. Ayrıca ak partililer bir yıl içerisinde giderlerin gelirlere oranla daha fazla arttığı gerekçesiyle ret oyu verdiler.
Toplantı sonunda değerlendirme yapan Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi'nin diğer belediyelere örnek gösterildiğini söyleyerek, var olan eksikliklerinde zamanla giderileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.