Tepebaşı Meclisi'nde tartışma

Tepebaşı Meclisi’nde tartışma
Tepebaşı Belediye Meclisi’nin Mart toplantıları tartışmalarla başladı.Tepebaşı Belediye Meclisi, Başkan Sarıoğlu’nun Amerika’da olmasından dolayı Başkan yardımcısı Ahmet Süzer başkanlığında toplandı. Dün akşam gerçekleştirilen...

Tepebaşı Belediye Meclisi'nin Mart toplantıları tartışmalarla başladı.
Tepebaşı Belediye Meclisi, Başkan Sarıoğlu'nun Amerika'da olmasından dolayı Başkan yardımcısı Ahmet Süzer başkanlığında toplandı.
Dün akşam gerçekleştirilen meclis oturumunda Eski bağlar ile Tepebaşı Mahallelerinde, belediyeye ait arsaların satışı veya kat karşılığı verilmesi konusunda, komisyon raporu tartışmalara yol açtı.
Komisyonun daha fazla incelenmesi gerekli bahanesiyle tekrar meclis başkanlığına konuyu iade etmek istemesi DSP'liler ile AKP'liler arasında tartışmaların yaşanmasına neden oldu.
Başkan Sarıoğlu'nun yurt dışından olmasından dolayı bir karar verildiğini iddia eden DSP'liler ile AKP'li grup arasında bu konuda tartışmalar yaşandı.
DSP'li Jale Nur Süllü belediye kaynaklarının daha dikkatli kullanılması ve kamu yararını gerektiren projeler yapılması gerektiğini söyledi. Mecliste ayrıca Ahmet Süzer ile Süllü arasında sözlü tartışmalar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.