Tepebaşı'na vergi tepkisi

Tepebaşı’na vergi tepkisi
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen mahalle toplantıları Hisar ve Çukurhisar Mahallelerinde yapıldı. Toplantıda mahalle sakinleri Tepebaşı Belediyesi tarafından emlak vergilerine yapılan büyük...

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen mahalle toplantıları Hisar ve Çukurhisar Mahallelerinde yapıldı. Toplantıda mahalle sakinleri Tepebaşı Belediyesi tarafından emlak vergilerine yapılan büyük artışa tepki gösterdiler.
AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatının yaptığı mahalle toplantısında, Hisar ve Yeni Çukurhisar Mahallelerinde Emlak Vergilerini Eskişehir Merkez mahalleler Hasanpolatkan, Kızılcıklı, Atatürk Caddesi gibi mahallelerle eşdeğer gösterilmesine mahalle sakinleri tarafından gösterilen tepkiler dinlendi. Bazı vatandaşlar emlak vergilerinin 25 liradan 380 liraya, 700 liradan 8 bin liraya 40 liradan 500 liraya kadar artırıldığını belirterek bu sorunun bir an önce çözülmesini istdiler.
Toplantıda konuşan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri, "Bölgemizde yapılan her çalışmayı takip ediyoruz. Halkımızın faydasına olan çalışmaları destekliyor, halkımızın zararına olan çalışmaların karşısında duruyoruz. Çukurhisar ve Hisar Mahallelerimizde uygulanan yeni emlak vergilerindeki artış insanımızı boğmaktadır. Bu artışlar 25 liradan 380 liraya, 700 liradan 8 bin liralara kadar büyük bir oranda artmıştır. Bunun düzeltilmesi için gerekli çalışmalarımızı yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.