Teröre öfke seli

Teröre öfke seli
Sessiz yürüyüşte, gözyaşı döken şehit anneleri feryat etti. Şehit annesi Fadime Ateş, "Hep fakir ailelerin çocukları şehit oluyor. Hiç bir zaman vatan kurtarmıyoruz. Hep fakirler gidiyor. Çocuklarımızı teröristlere yem yolluyoruz....

Sessiz yürüyüşte, gözyaşı döken şehit anneleri feryat etti. Şehit annesi Fadime Ateş, "Hep fakir ailelerin çocukları şehit oluyor. Hiç bir zaman vatan kurtarmıyoruz. Hep fakirler gidiyor. Çocuklarımızı teröristlere yem yolluyoruz. Vatan sağolsun diyorlar. Hangi vatanı kurtardık? Canımızdan can kopuyor. Sanki hakkından gelemediklerinden mi?" diye tepkisini dile getirdi.
Bir süre sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İmdat Özkan, şehit annesini, yürüyüşün sessiz olduğunu hatırlatarak susturdu.
Yürüyüş Kıbrıs Şehitleri, Atatürk caddelerini takiben Vilayet Meydanı'nda sona erdi. Burada saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan "Teröre Lanet" mitingine katılan kalabalık, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" şeklinde sloganlar attı.
Gazi Ali Salman'ın şiir okuduğu mitingde konuşan Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı İmdat Özkan, "Ülkemi bölmek, parçalamak isteyen, milletimin huzuruna göz diken hainler. Aldığınız dış desteğe güvenmeyiniz. Hangi maskeyi takarsanız takın, artık hainliğinizi gizleyemiyorsunuz. Şehitlerimizden aldığımız kuvvetle karşınızda daima bizi bulacaksınız. Her zaman olduğu gibi kanımızla boğulacak, ateşimizle yanacaksınız. Artık, şehit cenazeleri de görmek istemiyoruz. Analar
ağlamasın, çocuklarımız baba şefkati ile büyüsün" dedi.
Konuşmanın ardından miting sona ererken, bu esnada mitinge katılan bir kadın aşırı sıcaktan dolayı bayıldı. Baygınlık geçiren kadına ilk müdahaleyi mitinge katılan vatandaşlar su ile yaptı. Ardından Vilayet Meydanı'nda hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansına sedyeyle taşınan kadına sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.