"TOKİ ile pazarlığımız sürüyor"

“TOKİ ile pazarlığımız sürüyor”
Tepebaşı belediyesinin dönem meclis toplantıları dün yapılan oturumla sona erdi.Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu başkanlığnıda bir araya gelen melcis üyeleri gündemde yer alan altı ayrı konuyu görüşerek karara bağladı.Toplantı...

Tepebaşı belediyesinin dönem meclis toplantıları dün yapılan oturumla sona erdi.
Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu başkanlığnıda bir araya gelen melcis üyeleri gündemde yer alan altı ayrı konuyu görüşerek karara bağladı.
Toplantı gündeminde yer alan Esentepe, Sütlüce, Zafer, Fevzi Çakmak, Şarhöyük ile Kumlubel Mahallelerinde yer alan alanların Askeri Güvenlik Sahası sınırına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikilği ile ilgili imar komisyon raporu görüşüldü.
Altı mahallede yer alan paftalar, Askeri Güvenlik sahasından çıkarıldı. Yeni yapılacak imar planı ile mülk sahiplerine ruhsat ve tapuları verilecek.
Mecliste Tepebaşı Belediyesinin 2006 mali yılı gider bütçesinin 64 milyon 92 bin YTL olduğu açıklandı.
Belediye meclisinde topul konutlarla ile ilgili yakınmaları dinleyen Başkan Sarıoğlu Toplu Konut İdaresi ile pazarlığımız sürüyor. Ülke genelide yapılan konutlar olumlu karşılanıyor. Yapılan konutlar sayesinde çöküntü bölgeleri yok ediliyor. TOKİ'den çeşitli illerde yapılan konutların görüntüleri geldi. Bu görüntüler ile birlikte bölgede bir toplantı yapacağız. Halkımıza daha detaylı bilgi vereceğiz. Toplu Konut İdaresinden gelen uzman heyet bölgemizde incelemelerde bulundu. Üç ayrı bölgede çalışma yapıldı. Kentsel dönüşüme evet diyen kimse çıkmadı.
Özel mülkiyetlerine saygım vardır. Bir takım insanlar taşın altına elini koymalıydı. Provakatörler yüzünden bazı sorunlarla karşılaştık. Olacak işler engellendi. Kimse mağdur olmayacaktı. Zarara uğramayacaklardı. Teknik konuları karşılıklı oturup konuşacağız. Sorunlar çözülecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.