Tokizedeler harekete geçiyor

Tokizedeler harekete geçiyor
Tepebaşı Belediyesinin öncülüğünde TOKİ Tarafından yapımı sürdürülen Sıraevler’in 644 mağduru adına açıklaya yaptıklarını belirten ilgililer, yetkililerden konutların akibeti konusunda bugün herhangi bir açıklama...

Tepebaşı Belediyesinin öncülüğünde TOKİ Tarafından yapımı sürdürülen Sıraevler'in 644 mağduru adına açıklaya yaptıklarını belirten ilgililer, yetkililerden konutların akibeti konusunda bugün herhangi bir açıklama yapılmaması durumunda Pazar günü Toplu konutların önünde toplanacaklarını bildirdiler.
Açıklamada " 4 Mayıs Cuma günü Toki başkanı ile sorunlarımızla ilgili görüşme
yapılmıştı. Bu görüşmede 644 konut mağdurunun talepleri sunulmuştu. Sayın TOKİ
başkanı da bu taleplerin TOKİ hukukçuları ile Sıraevler mağdurları arasında bulunan hukukçu arkadaşımız arasında yapılacak görüşmeler sonunda netleşebileceğini belirtti. Ancak bugüne kadar böyle bir talep gelmediği belirlendi" denildi.
Açıklamaya şöyle devam edildi.
"Perşembe gününe kadar da sorunlarımızla ilgili somut gelişme OLMAZSA , 13 Mayıs 2007 Pazar günü saat 14.00'da şantiye girişinde yerel ve ulusal basına sorunlarımızı ifade eden açıklama sunulacaktır..Sorunlarımızın çözülmesinde somut gelişme olursa Pazar günkü basın açıklaması YAPILMAYACAK ve iptal edilecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.