TOZ İSYANI

TOZ İSYANI
Eskişehir’de bir grup vatandaş, evlerinin bulunduğu caddenin asfaltsız olmasını protesto etti.Şirintepe Mahallesi Çolaklık Caddesi’nde toplanan bir grup mahalle sakini, bahse konu yerin asfaltlanmaması sebebiyle araçların geçişinden...

Eskişehir'de bir grup vatandaş, evlerinin bulunduğu caddenin asfaltsız olmasını protesto etti.
Şirintepe Mahallesi Çolaklık Caddesi'nde toplanan bir grup mahalle sakini, bahse konu yerin asfaltlanmaması sebebiyle araçların geçişinden dolayı kalkan tozların kendilerini güç durumda bıraktığını söyledi. Stabilize yoldan geçen araçların ardından kalkan tozlar yüzünden günde bir çok kez evlerini temizlemek zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, "Tepebaşı Belediyesi'nin caddemizi ve stabilize yol olan 15-20 sokağımızı bir an önce asfaltlamasını istiyoruz. Ayrıca, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den sokaklarımızın aydınlatılmasını, Büyükşehir Belediyesi'nden de caddedeki bakımsız durağımızı yenilemesini istiyoruz" diye tepkilerini dile getirdi.
Mahalle sakinleri, aksi takdirde Tepebaşı, Büyükşehir belediyeleri ile valiliğe kadar yürüyüş düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.