Tülomsaş için tarihi gün

Tülomsaş için tarihi gün
TÜLOMSAŞ- General Electric (GE) işbirliği ile üretilen ilk lokomotifin tanıtımı Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleştirildi. Tanıtım seremonisine TCDD Genel Müdürü Süleyman KARAMAN, TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri AVCI,...

TÜLOMSAŞ- General Electric (GE) işbirliği ile üretilen ilk lokomotifin tanıtımı Almanya'nın Berlin kentinde gerçekleştirildi. Tanıtım seremonisine TCDD Genel Müdürü Süleyman KARAMAN, TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri AVCI, ESO Başkanı Savaş ÖZAYDEMİR ile çok sayıda basın mensubu ve ülkemizden çok sayıda katılımcı iştirak etti.
Edinilen bilgilere göre, GE ve TÜLOMSAŞ yetkilileri tarafından yapılan tanıtım ve bilgilendirme toplantısı çok ilgi çekti, lokomotif oldukça beğenildi ve fuarın sürprizi olarak tanımlandı. Ayrıca TCDD Genel Müdürü Süleyman KARAMAN Lokomotifin çok beğenildiğini söyleyerek taktirleri bildirdi.
Tülomsaş Genel Müdürü Hayri AVCI konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi:
"2005 yılında hazırlamış olduğumuz on yıllık TÜLOMSAŞ Geliştirme Programı içersinde yer alan 2015 Vizyonu gereği, dünya markası bir firma ile Global Pazarlara açılmayı hedefleyen TÜLOMSAŞ bu kapsamda yürütmüş olduğu çalışmaların meyvesini almaya başlamıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.