TÜLOMSAŞ'tan ihracat atağı

TÜLOMSAŞ’tan ihracat atağı
TÜLOMSAŞ, Irak Demiryolları için 5 adet DH 7000 B tipi Flame Proof manevra lokomotifi imal edecek. Lokomotif ve vagon imalatı pazarında öncü olmanın taşıdığı sorumluluğun bilinci ve yüzyılı aşkın tecrübesi ile yurtiçi ve...

TÜLOMSAŞ, Irak Demiryolları için 5 adet DH 7000 B tipi Flame Proof manevra lokomotifi imal edecek.
Lokomotif ve vagon imalatı pazarında öncü olmanın taşıdığı sorumluluğun bilinci ve yüzyılı aşkın tecrübesi ile yurtiçi ve yurtdışı piyasaların taleplerini karşılayan Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. TÜLOMSAŞ, yapmış olduğu büyük atılımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Irak Demiryolları' nın ihtiyacı olan 5 adet DH 7000 B tipi Flame Proof Manevra lokomotifinin siparişini aldı. Lokomotifler 2008 yılı içinde teslim edilecek. Irak Demiryolları için bugüne kadar 26 lokomotif imal edilerek ihracatı gerçekleştirildi.
TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri AVCI, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gayretimiz, TÜLOMSAŞ' ın daha iyiye gitmesini temin etmek olacaktır. Eskişehir ve bölgemizin demiryolu üretim merkezi olması yolundaki çalışmalarımız artarak devam edecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.