TÜMRAYDER kuruldu

TÜMRAYDER kuruldu
Merkezi Eskişehir’de olan Tüm Demiryolu, Metro, Tramvay Çalışanları ve Emeklileri Derneği (TÜMRAYDER) kuruldu. Derneğin başkanlığına Erdal Şanlı seçildi. Şanlı, Öğretmen Evi’nde düzenlediği basın toplantısında,...

Merkezi Eskişehir'de olan Tüm Demiryolu, Metro, Tramvay Çalışanları ve Emeklileri Derneği (TÜMRAYDER) kuruldu. Derneğin başkanlığına Erdal Şanlı seçildi.
Şanlı, Öğretmen Evi'nde düzenlediği basın toplantısında, TÜMRAYDER'in kurulma çalışmalarını tamamladığını belirterek, derneğin Verem Savaş Sitesi'nde hizmet vereceğini kaydetti.
Derneğin demir yolu, tramvay, metro ve tüm raylı sistemlerin gelişmesi çalışacağını ifade eden Şanlı, şöyle konuştu:
''Toplu taşımacılığı benimsetmek, emeklilerin hak ve çıkarlarını korumak, üyeler arasında dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamayı hedefliyoruz. Bunun için her türlü inceleme, kurs, seminer, panel gibi eğitim çalışmaları düzenleyeceğiz. Amaçlarımız doğrultusunda projeler hazırlayacağız. Demir yolu ile özdeşleşen Eskişehir'in bu konuda merkez üs olmasını amaçlıyoruz.''
Şanlı, Gülbahar Çeker'in ikinci başkan, Fedail Korkmaz'ın Genel Sekreter, Talip Bedel'in Sayman olduğunu belirterek, Şükrü Acar, Ahmet Altıntaş ve Mehmet Bıçak'ın da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.