Türk Sağlık Sen'den kınama

Türk Sağlık Sen’den kınama
Türk Sağlık Sen Şube Başkanı İsmail Türk, Tokat’ta yaşanan hain saldırı sonrasında şehit olan 7 askere rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.Bu saldırılara gerekli cevapların bir an önce verilmesi gerektiğini söyleyen...

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı İsmail Türk, Tokat'ta yaşanan hain saldırı sonrasında şehit olan 7 askere rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.
Bu saldırılara gerekli cevapların bir an önce verilmesi gerektiğini söyleyen Türk şunları söyledi; "Artık milletimizin bu acı haberlere, gencecik yiğitlerini toprağa vermeye sabrı kalmamıştır. Türk Milletinin hükümetten, yetkililerden beklediği şey, ülkemize, milletimize kast eden hainlere gerekli cevabın verilerek bu tür olayların engellenmesidir. Herkes, milletimizin bu yöndeki iradesini göz önünde bulundurarak adımlar atmalıdır. Terör eylemlerine gösterilen haklı tepkileri "provokasyona gelmeyelim, teröristlerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz" şeklinde değerlendirmeye çalışanlar, provokasyon olarak niteledikleri eylemleri sona erdirmek zorundadırlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.