Türkiye'de bir ilk Eskişehir'de

Türkiye’de bir  ilk Eskişehir’de
Yunusemre Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Zihni Ergün, Sağlık hizmetlerinde çağdaş teknoloji ve hizmeti ilke edindiklerini ve hastanede hasta memnuniyeti için gereken çabayı gösterdiklerini belirterek, en son teknolojik yenilikleri...

Yunusemre Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Zihni Ergün, Sağlık hizmetlerinde çağdaş teknoloji ve hizmeti ilke edindiklerini ve hastanede hasta memnuniyeti için gereken çabayı gösterdiklerini belirterek, en son teknolojik yenilikleri hastaların hizmetine sunmaya devam ettiklerini bildirdi.
"Yemek borusu, mide ve kolon kanserini erken safhada yakalamaya yarayan "Auto-Flouresanlı Endoskopi Sistemi"nin Yunusemre Devlet Hastanesinde hizmete girdiğini açıklayan Başhekim Ergün, " Bu tür karserler erken safhada yakalandığında kesin tedavisi mümkün olabilmektedır. Türkiye'de ilk olarak hastanemizde kurulan bu sistem yurt dışında bir çok önemli sağlık merkezinde bile bulunmamaktadır" dedi. Bilindiği gibi Yunusemre Devlet hastanesinde daha önce de ERCP (Ameliyatsız olarak endoskobik sistemle safra taşları ve safra yolu hastalıklarının tanı ve tedavilerinin yapılması) ve taş kırma üniteleri hastaların hizmetine sunulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.