Türkiye'nin 2. Balon Spacer uygulaması Eskişehir'deydi

Türkiye’nin 2. Balon Spacer uygulaması Eskişehir’deydi
Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği, Türkiye’de 2. Kez yapılan başarılı bir operasyona imza attı. Sağ omuz çevresi kaslarında onarılamayacak rotatar kılıf yırtığı bulunan Vahide Albayrak...

Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği, Türkiye'de 2. Kez yapılan başarılı bir operasyona imza attı. Sağ omuz çevresi kaslarında onarılamayacak rotatar kılıf yırtığı bulunan Vahide Albayrak isimli hastaya, İsrailli doktor Prof. Dr. Assaf Dekel ve Op. Dr. Mehmet Taşkoparan işbirliğiyle balon spacer uygulaması yapıldı.
65 yaşındaki Vahide Albayrak, bir süre önce omuz çevresi kaslarında meydana gelen onarılamayacak yırtık nedeniyle kolunu hareket ettiremez hale geldi. Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği'ne başvuran hastayı, Op. Dr. Mehmet Taşkoparan muayene etti. Yapılan muayenenin ardından balon spacer uygulaması için uygun olduğuna kanat getirilen hasta ameliyata alındı. Ameliyat için İsrail'den Eskişehir'e gelen Ortho Space Kliniği Medikal Direktörü Prof. Dr. Assaf Dekel ve Op. Dr. Mehmet Taşkoparan tarafından gerçekleştirilen operasyonun ardından, hastanın kas grubu arasına yerleştirilen balon spacer ile hasta, kolunu yeniden rahatça hareket ettirebilmeye başladı. Uzm. Dr. Fikret Uzun tarafından sadece kol ve sağ omuz bölgesi uyuşturulan hasta 10 dakikalık bir operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Bir günde taburcu edilen hasta ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Assaf Dekel ve Op. Dr. Mehmet Taşkoparan'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.