"Türkiye'nin en yeşil sanayisiyiz"

“Türkiye’nin en yeşil sanayisiyiz”
 Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği (ESÇEVDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.ESÇEVDER yönetim kurulu üyeleri Dilek Bayraç...

 


Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği (ESÇEVDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.


ESÇEVDER yönetim kurulu üyeleri Dilek Bayraç ve Ramis Tunca ile dernek üyesi Prof. Dr. Oğuz Çolak, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret ederek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, "Türkiye’nin En Yeşil OSB’si” seçilen organize sanayi bölgesi olarak çevre konusundaki çalışmalarını her yıl daha da geliştirerek sürdürdüklerini, çevreye ve yeşile verdikleri önemin bir sonucu olarak Eskişehir OSB’nin Türkiye’nin en yeşil OSB olarak tespit edildiğini belirtti. Başkan Küpeli organize sanayi bölgesinde ciddi sayıda ağaçlandırma çalışması yaptıklarını ifade ederek, 2020 yılında başladıkları yeni ağaçlandırma çalışma döneminde 15 bin fidanı toprakla buluşturmaya başladıklarını ifade ederek, OSB’nin yerleşime açılan ve altyapısı biten tüm alanlarında yoğun bir ağaçlandırma çalışması yaptıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.