Tüyler ürperten ifade

Tüyler ürperten ifade
Dost hayatı yaşadığı bir çocuk annesi Sevim Yalçınkaya adlı kadını bıçaklayarak öldürdükten sonra otomobilin bagajına kilitleyen M.K. dün adalet huzuruna çıkartıldı.Basın Şehitleri Caddesi üzerinde geçtiğimiz Kasım...

Dost hayatı yaşadığı bir çocuk annesi Sevim Yalçınkaya adlı kadını bıçaklayarak öldürdükten sonra otomobilin bagajına kilitleyen M.K. dün adalet huzuruna çıkartıldı.
Basın Şehitleri Caddesi üzerinde geçtiğimiz Kasım ayında meydana gelen korkunç cinayetin sanığı olan M.K. ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanıyor.
Sevim Yalçınkaya ile tartıştıklarını söyleyen M.K. "Keşke onu bıçaklasaydım da tabanca ile kafasına ateş edip öldürseydim cesedi de gömseydim de karşınıza çıkmasaydım" dedi.
Soğukkanlı bir şekilde ifadesini sürdüren M.K. "Yanlış yapmışım. Cesedi gömmeliydim. Beni tahrik etti. Elimi bıçakla yaraladı. Tartışma sırasında kontrolden çıktım. Bıçakla benim işim olmaz. Ben çift tabanca taşıyan birisiyim. Bıçak Sevim'e aittir. Onun için tüm maddi ve manevi varlığımı harcadım. Çocuğunun benden olduğunu söyledi. Kontrolden çıkmıştım" diye konuştu.
Sanık M.K. yı dinleyen mahkeme heyeti şahsın akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için OGÜ Tıp Fakültesi hastanesine gönderilmesi kararı aldı. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.