UMARIZ KALICI OLUR

UMARIZ KALICI OLUR
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yarın başlayacak uçak seferleri için sivil havaalanına otobüs seferleri düzenleyecek.Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları’nın...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yarın başlayacak uçak seferleri için sivil havaalanına otobüs seferleri düzenleyecek.
Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları'nın (THY) Eskişehir-İstanbul arası uçak seferlerinin 21 Haziran Perşembe günü başlaması sebebiyle, vatandaşların Anadolu Üniversitesi Sivil Havaalanı'na ulaşımında sıkıntı çekmemeleri maksadıyla otobüs seferleri yapılacak. Yarından itibaren belediye otobüsleri havaalanı ile kent merkezi arasında hizmet vermeye başlayacak. Otobüsler, Eskişehir'den İstanbul'a Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 05.25'de kalkacak uçaklar için terminalden saat 03.00'de hareket edip, Borsa Caddesi, Cumhuriyet Bulvarı, Odunpazarı, Atatürk Caddesi, İstasyon, Kızılcıklı Caddesi, Arı Sineması önü, Ibis Otel önü, Cengiz Topel Caddesi, Otel Şale Önü, Sakarya-1, Sakarya-2, Orhan Oğuz caddeleri ve Çevre Yolu'nu takiben saat 04.00'te havaalanında olacak.
İstanbul'dan Eskişehir'e Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 00.15'te gelecek yolcular için ise, saat 23:45'te havalanında otobüsler hazır olacak. Havaalanından yolcuları alacak olan otobüsler; Çevre Yolu, Muttalip, Sivrihisar-1 caddeleri, Orduevi önü, Cengiz Topel Caddesi, İstasyon, Atatürk Caddesi, Odunpazarı, Cumhuriyet Bulvarı, Borsa Caddesi ve terminal güzergahında hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.