"Unakıtan sandıkta unutulacak"

“Unakıtan sandıkta unutulacak”
Seyitgazi ilçesinden sonra merkez köyler ve Alpu ilçesinde toplantılara katılan MHP Eskişehir milletvekili adayları gördükleri ilgiden dolayı hayli memnunlar. MHP il başkanı Hayri Önder, , yaptığı açıklamada, MHP’nin Halkıyla...

Seyitgazi ilçesinden sonra merkez köyler ve Alpu ilçesinde toplantılara katılan MHP Eskişehir milletvekili adayları gördükleri ilgiden dolayı hayli memnunlar. MHP il başkanı Hayri Önder, , yaptığı açıklamada, MHP'nin Halkıyla ittifak yaptığını ve Tek Başına iktidara gelmek için kolları sıvadığını dile getirdi. İl Başkanı Önder, " Bu yöremiz diğer yerleşim yerlerinde olduğu gibi MHP'ye hep ilgi duymuş ve çalışmalarımızı taktirle karşılamıştır. 22 Temmuz'da tekrar bu yörelerde birinci parti olmayı hedefliyoruz. " dedi.
MHP il başkanı Hayri Önder, "Bakın diğer partilerin adaylarına, bir çoğu ithal. Maliye Bakanı'nı gönderdiler sizlere seçin diye. Edirne'de ne oldu da buraya gönderiyorlar Sayın Unakıtan, Eskişehirspor'lu olduğunu iddia edip transferde boy gösterip el öptürüyor. Oysa kendi bölgesi olan Trakya'da futbol takımları profesyonel liglerde yok. Amatör kümelerde bulunan Trakya bölgesini unutan Maliye Bakanını bu şehirde sandıkta unutacaktır. MHP'nin tüm adayları ithal değil, aksine bu şehrin öz evlatlarıdır. Ülkemizin sorunlarını çözecek kadrolar MHP'dir. 22 temmuz tarihinde tüm seçmenlerin sandığa giderek AKP zihniyetine dur diyeceğinden en ufak endişemiz yoktur" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.