"Unakıtan'ın yüreği yeterse karşıma çıkar"

“Unakıtan’ın yüreği yeterse karşıma çıkar”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 22 Temmuz genel seçimindeki milletvekili adayları Eskişehir’de ki bazı sivil toplum örgütlerini ve sendikaları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyorlar.CHP 1. sıra adayı Tayfun İçli Eskişehir’den...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 22 Temmuz genel seçimindeki milletvekili adayları Eskişehir'de ki bazı sivil toplum örgütlerini ve sendikaları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyorlar.
CHP 1. sıra adayı Tayfun İçli Eskişehir'den aday olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a çağrıda bulunarak, "Yüreği yetiyorsa benim karşıma çıksın, ya da Eskişehir halkının karşısına çıksın. Buradan ona çağrıda buluyorum" dedi.
CHP adayları günün ilk ziyaretini İşçi Emeklileri Cemiyeti'ne yaparak Başkan Arif Duru ile görüştüler. Cemiyet Başkanı Arif Duru, "CHP'yi sorunlarımıza çözüm bulacak tek parti olarak görüyoruz" dedi.
Bugüne kadar gelen iktidarların sürekli söz verdiğini söyleyen Duru CHP iktidarından çözüm beklediklerini aktardı.
CHP'li adaylar adına konuşan Tayfun İçli de, "Biz Bülent Ecevit'in ekolünden gelen insanlarız. Onun için işçi, emekli, her şeyden üstündü. Bizim için de öyle. Amacımız sizin sorunlarınıza çözüm bulmak bunun içinde sizlerin desteğinizi istiyoruz" diye konuştu.
Daha sonra Esnaf Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret eden CHP'li adaylar burada başkan Suat Er ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.
Esnafın içinde bulunduğu sıkıntının giderek dayanılmaz boyutlara geldiğini anlatan ve çözüm bulunmaması halinde çok acıların yaşanabileceğine işaret eden Suat Er, "esnaf hiçbir zaman sokağa çıkmadı, bağırmadı. Ama biz sesimizi çıkarmadıkça bizi yok saydılar. Bu seçimlerden çıkacak iktidardan sorunlarımıza kalıcı çözümler bulmalarını talep ediyoruz" diye konuştu.
Tayfun İçli burada yaptığı konuşmada da, esnafın çok kredi almasının övünülücek bir şey olmadığını aksine esnafın çok zor durumda olduğunu gösterdiğini ifade etti. "Üstelik bu krediyi üretime yönelik değil, borç ödemek için kullanıyorlar" diye konuşan İçli sözlerini, "Kemal Unakıtan'ı Eskişehir kamuoyuna önünde karşı karşıya gelmeye çağırıyorum. Nerede isterlerse. Ya kendisi, ya da Murat Mercan'la birlikte karşıma çıksın. Yüreği yetiyorsa çıksın karşıma" diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.