Uyuşturucu operasyonunda 15 tutuklama

Uyuşturucu operasyonunda 15 tutuklama
Polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 5 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 5’i kadın 15 zanlı tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği `Kazıntı’...

Polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 5 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 5'i kadın 15 zanlı tutuklandı.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği `Kazıntı' adı verilen operasyonda Dilber K. (49), Özgür K. (22), Ayşe K.(25), Oğuz D. (22), Erkan B.n (22), Umut Ö. (31), Tayfun T. (29), Nevin Ö. (31), Ümit U. (28), Tolgahan Ç. (24), Celal Ç. (34), Sibel T. (26), Ö.D. (17), A.Y. (15) ve C.İ. (17) yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların ev ve otomobillerinde 5 kilo esrar ele geçirildi. Polis, zanlıların uyuşturucu ticaretinde elde ettiklerini belirttiği 2 bin 500 YTL para, 1997 model bir otomobil ile bir miktar ziynet eşyasına da el koydu.
Sorgulamaları tamamlanan 15 zanlı dün akşam saatlerinde `Suç işlemek maksadıyla örgüt kurarak teşekkül halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.