Vadişehir Mahmutoğlu Camii hizmete açıldı

Vadişehir Mahmutoğlu Camii hizmete açıldı
İl Müftülüğünün düzenlediği program kapsamında vatandaşların hizmetine sunulan Vadişehir Mahmutoğlu Camii, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İl Müftü Yardımcısı Ali Osman Orum, Odunpazarı İlçe Müftüsü,...

İl Müftülüğünün düzenlediği program kapsamında vatandaşların hizmetine sunulan Vadişehir Mahmutoğlu Camii, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, İl Müftü Yardımcısı Ali Osman Orum, Odunpazarı İlçe Müftüsü, Adalet ve Kalkınma Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Çoşkun Şengün ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla hizmete açıldı.
Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Mahmutoğlu Camii açılışında yaptğı konuşmada Mahmutoğlu Camii'nin üstenici firması Mahmutoğlu Firmasına ve Vadişehir 1. Etabını inşa eden İttifak İnşaat yetkililerine teşekkür eden Başkan Sakallı; Vadişehir Konutlarının 2400 konutun yanı sıra, Sağlık Ocağı, İlköğretim Okulu, Lise, Ticaret Merkezi, Spor Merkezi, Kültür Merkezi, ve camii' nin yanı sıra; yürüyüş alanları, Fıtness alanları, Hobi Bahçesi, Meslek ve Sanat Edindirme Kurs Merkezleri, Otoparklar, Rekreasyon alanları ve Belediye İletişim Merkezleri ile modern bir donanımla vatadaşların hizmetine sunulduğunu vurguladı.
Düzenlenen açılış töreninde vatandaşlara aşüre de ikram eden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, diğer sosyal donatılarında ileriki dönemlerde Vadişehir sakinlerinin hizmetine sunulacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.