Vali Koçdemir "Çocuklar ülkemizin geleceğidir"

Vali Koçdemir "Çocuklar ülkemizin geleceğidir"
Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, "2012-2013 eğitim-öğretim yılına başladığımız bugün, ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımızın heyecanını hep birlikte paylaşıyoruz. Eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci,...

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, "2012-2013 eğitim-öğretim yılına başladığımız bugün, ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımızın heyecanını hep birlikte paylaşıyoruz. Eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen, yönetici ve velilere hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.
Çocukların ülkemizin aydınlık geleceği olduğunu ifade eden Vali Koçdemir, mesajında öğrencilere seslenirken, " Başarıya ulaşmada en önemli unsur düzenli ve sistemli çalışmaktır. Sizleri modern bilime dayalı, bilgi üreten ve bu bilgileri gelişen teknoloji ile ekonomik yararlılığa çeviren, özgüveni yüksek iyi yetişmiş bireyler olarak görmek hepimizin mutluluğudur. Başarılı olmak için çok çalışınız. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'te "Tek bir şeye ihtiyacımız vardır. Çalışkan olmak" sözüyle başarının yolunu göstermiştir. Okulunuzu, öğretmenlerinizi ve arkadaşlarınızı seviniz. Sizlere her zaman güveniyoruz." İfadelerine yer verdi.
Vali Koçdemir öğretmenlere ve velilere seslenirkende şu ifadeleri kullandı:
"Değerli öğretmenler,
Öğrencilerimizi zihinsel, sosyal ve ruhsal yönden öğrenim hayatına hazırlamak ve bunu sürdürmek siz değerli öğretmenlerimizin sorumluluğundadır. Sizlerin gayretli çalışmaları ile bu eğitim öğretim yılında da başarıları birlikte yakalayacağımızdan eminim. Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli, manevi, ahlaki, tarihi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış halinde gösteren bireyler olarak yetiştireceğinize inancım tamdır.
Size çok şey borçluyuz. Sizlere güveniyor ve başarılar diliyorum.
Değerli veliler,
Çocuklarımızın üstlendiği ödev ve sorumluluklarda hem onların yanında, hem de onların geleceğini şekillendiren öğretmenlerimizin yanında olacağınıza şüphem yoktur. Çünkü velilerimizin çocuklarıyla yakından ilgilenmelerinin, okulu ve öğretmenleri ile sürekli ilişki içinde olup, eğitim sürecinde bizzat yer almalarının çok yararlı sonuçlar doğuracağına inanıyorum.
Bu eğitim öğretim yılında gerek devlet yatırımı olarak, gerekse yardımsever vatandaşlarımızın katkıları ile yeni derslikler kazandırılmış, gerekli onarımları yapılmış, demirbaş malzeme ihtiyaçları tamamlanmıştır.
Çocuklarımızın eksiksiz bir ortamda eğitim görebilmeleri için çalışan herkese teşekkür ediyor, sağlıklı, huzurlu bir eğitim-öğretim yılı dileğiyle sevgi ve saygılar sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.