Vergi Dairesi öğrencilerden vergi iade fişi isteyecek

Vergi Dairesi öğrencilerden vergi iade fişi isteyecek
Vergi Dairesi Başkanı Aygün, ilköğretim öğrencilerinin KDV fişi biriktirmesini istediVergi Dairesi Başkanı Fethi Aygün, ETO Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Ziyaretinin amacının...

Vergi Dairesi Başkanı Aygün, ilköğretim öğrencilerinin KDV fişi biriktirmesini istedi
Vergi Dairesi Başkanı Fethi Aygün, ETO Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Ziyaretinin amacının ilköğretim çocuklarının fiş toplamaya özendirilmesi olduğunu açıklayan Aygün, Türkiye'de ilk kez yapılacak bir uygulamaya dikkat çekerek, "İlköğretim çağındaki çocukların Nisan-Mayıs ayına ait vergi iadesi fişlerini toplayarak, 1-13 Haziran arası Vergi Dairesi'ne getirmelerini istiyoruz" dedi.
Fişleri getiren öğrenciler arasında da 18 Haziran 2007 tarihinde, Noter huzurunda bir çekiliş yapılacağını bildiren Aygün açıklamasını şöyle sürdürdü: "
Bu çekilişte öğrencilere bisiklet, laptop gibi hediyeler verilecektir. Eskişehir'deki kurumlar da bu hediyelerin karşılanması için bizden desteklerini esirgemiyorlar. Sizin de bu konuda bize yardımcı olacağınızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Yönetim Kurulu Başkanımız Sarar da, "Oda olarak 20 bisikleti biz alırız. Fişsiz satış yapmanın ne kadar yanlış bir uygulama olduğunun bu yaştaki çocuklara bu şekilde öğretilmesi çok güzel bir uygulamadır. Sizi kutluyorum"
Bu ziyaretin ardından aynı gün Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Şarlar, Niyazi Özçelik ve Genel Sekreteri Özgür Demirdaş, Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı İbrahim Sarıkaya ve ekibi, Kal-Der Yönetim Kurulu Başkanı Burak Erdinç, Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Çelen ve Genel Sekreteri Servet Boz da ETO'ya ayrı ayrı ziyarette bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.