Yazarlar Odunpazarı'nda

Yazarlar Odunpazarı’nda
2006 yılı sonlarında Türkiye Yazarlar Birliği’ nin Odunpazarı Belediyesi’ ni Türkiye’nin En İyi Kamu Yayıncısı olarak ödüllendirmesi üzerine, belediye adına ödülü 14 Nisan 2007 Cumartesi günü Yimpaş Otel’ de gerçekleştirilen...

2006 yılı sonlarında Türkiye Yazarlar Birliği' nin Odunpazarı Belediyesi' ni Türkiye'nin En İyi Kamu Yayıncısı olarak ödüllendirmesi üzerine, belediye adına ödülü 14 Nisan 2007 Cumartesi günü Yimpaş Otel' de gerçekleştirilen bir törenle Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı aldı.
Tören bitiminde Başkan Sakallı, Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, milletvekilleri, ödül sahipleri, Odunpazarı Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve kadın meclisi üyeleri ile birlikte Odunpazarı Bölgesine ziyarette bulundu.
Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi' ni yerinde gören ve restore edilen evler hakkında bilgi alan konuklar, Odunpazarı Bölgesine büyük ilgi gösterdiler.
Restore edilen evleri, Beyler Sokak' ı, Eskişehir' in yeni ticaret merkezi Atlıhan Çarşısı' nı, Kurşunlu Cami ve Kervansarayı' nı gezen gurup, Odunpazarı Bölgesi ve Burhan Sakallı' nın bölgedeki çalışmaları hakkında merak ettikleri her konuyu sorarak geniş bilgi aldılar. Atlıhan Çarşısı' nı gezdikten sonra çarşıda istirahat eden ve çaylarını yudumlayan konuklar, bölgedeki çalışmalardan çok etkilendiklerini belirterek Başkan Sakallı' ya memnuniyetlerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.