Yeni TSE Müdürü'ne ziyaret

Yeni TSE Müdürü’ne ziyaret
Eskişehir TSE bölge müdürlüğüne atanan İsmail Kaynarca ya hoş geldin ziyaretinde bulunan EGSİAD yönetimi kendisine yeni çalışma hayatında başarılar diledi.Eskişehirli iş adamlarının sorunlarının çözülmesinde TSE bölge...

Eskişehir TSE bölge müdürlüğüne atanan İsmail Kaynarca ya hoş geldin ziyaretinde bulunan EGSİAD yönetimi kendisine yeni çalışma hayatında başarılar diledi.
Eskişehirli iş adamlarının sorunlarının çözülmesinde TSE bölge müdürlüğüne yine bu şehrin bir ferdinin geçmesinin sorunları bir nebze azaltacağı vurgulandı. Daha önce de Eskişehir'de görevini sürdüren Kaynarca, şehrin sorunlarını yakından takip ettiği için yeni dönem çalışma politikasının da şehrin iş adamlarına göre şekil alacağının bilgisini verdi. Sivil toplum kuruluşlarının öneminin vurgulandığı görüşmede ortak iş yapmak adına da karşılıklı görüşmeler yapıldı. Ziyaretin sonunda EGSİAD yönetim kurulu başkanı Erdoğan Ercan, Kaynarca'ya kendisine hoş geldin plaketini takdim ederek yeni çalışma hayatında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.