Yücesan "Böyle uygun görmüşler"

Yücesan “Böyle uygun görmüşler”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Vedat Yücesan ile M.Ali Arıkan milletvekilliği sıralaması hakkında yaptıkları değerlendirmede belirlenen adayların Eskişehir’e hayırlı olmasını dilediler.MİLLETVEKİLİ YÜCESANCumhuriyet...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Vedat Yücesan ile M.Ali Arıkan milletvekilliği sıralaması hakkında yaptıkları değerlendirmede belirlenen adayların Eskişehir'e hayırlı olmasını dilediler.
MİLLETVEKİLİ YÜCESAN
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den geçtiğimiz dönem yapılan seçimlerde Eskişehir Milletvekili olan Vedat Yücesan önceki gün kesinleşen milletvekili listesini değerlendirdi. Listenin belirlenmesinde genel merkezin karar verdiğini belirten milletvekili Yücesan "Parti genel merkezi böyle uygun gördü. Görev sürem boyunca elimden geldiği kadar Eskişehir için mücadele verdim. Eskişehir'in sorunları için mücadele ettim. Belirlenen aday listesine saygı duyuyorum. Görev süremde çok şeyler yaptığımız inancındayım. İlk sırada yer alan kardeşimiz de DSP'nin Eskişehir'e sunduğu bir adaydır. Bu da gayet doğaldır. Cevdet Selvi'nin de gitmesi gayet doğaldır. İnşallah Eskişehir'i unutmaz. Eskişehir açısından hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Arıkan "Ben zaten tası tarağı toplamıştım"

Eskişehir'de kendisini seven bir toplumun mevcut olduğunu ifade eden CHP milletvekili M. Ali Arıkan aday listesine saygı duyduğunu söyledi. CHP Milletvekili Arıkan "Eskişehir'de ne zaman sokağa çarşıya çıktığımda herkes eğer Cevdet Selvi ile Vedat Yücesan yeniden aday olursa partiye oy vermeyeceğiz" diye beni uyarıyorlardı. Halk, istemiyordu. Ben tasımı tarağımı topladım, başınızın çaresine bakın dedim. Onlarda baktılar ve bu listeyi gönderdiler. Selvi İzmit'e gitti. Zaten olması gerekende buydu" dedi. CHP Milletvekili Arıkan "Belirlenen listedeki isimler hepsi de genç arkadaşlardan oluşuyor. Bizden yeter onlara devretmemiz gerekiyordu. Şimdi yapacağım tek şey onlara abilik yapmak. Sorunları birlikte çözeceğiz. Unakıtan'ın Eskişehir'de ilk sıra gösterilmesi de büyük bir avantaj. Önemli olan Eskişehir için çalışmasıdır" şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.