Yüreklerimiz yanıyor

Yüreklerimiz yanıyor
Şırnak’ın Cudi Dağı bölgesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düşen Piyade Çavuş Mustafa Kirazoğlu’nun Eskişehir’de yaşayan ailesi, ağıtlar yakıp gözyaşlarına boğuldu. Annesinin bir süre önce vefat...

Şırnak'ın Cudi Dağı bölgesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düşen Piyade Çavuş Mustafa Kirazoğlu'nun Eskişehir'de yaşayan ailesi, ağıtlar yakıp gözyaşlarına boğuldu.
Annesinin bir süre önce vefat ettiği, babasının da hasta olduğu bildirilen şehidin Konya'da toprağa verileceği açıklandı.
25 Nisan'da Cudi Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince yapılan operasyondan dönüş sırasında bir grup teröristin uzaktan açtığı ateş sonucu ağır yaralanan Piyade Çavuş Mustafa Kirazoğlu, tedavi gördüğü Şırnak Asker Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
6 ay önce askere gönderdikleri Kirazoğlu'nun şahadet haberini alan Eskişehir'in merkez Erenköy Mahallesi Polatbey Sokağı 64 numaralı evde ikamet eden ailesi fenalık geçirdi.
Annesi bir süre önce vefat eden, babası da oğlunun şehit olduğunu öğrenemeyecek kadar hasta olan Kirazoğlu'nun ablaları ve diğer yakınları, Kürtçe ağıtlar yakarak terörü lanetledi.
Şehidin amcası Yusuf Kirazoğlu, "Çok üzgünüz. Vatan sağ olsun.
6 aylık askerdi, bekardı.
Annesi vefat etti, babası da hasta" dedi.
Şehidin diğer yakınları ise, "Çok gençti, anarşinin kökünü kurutmak lazım" diye tepkilerini dile getirdi.
4 ağabeyi, 2 ablası olan şehidin yakınları, daha sonra Konya'nın Yunak ilçesine bağlı Kurtuşağı köyüne hareket etti.
Öte yandan, Bingöl'ün Genç ilçe kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Komando Onbaşı İkram Cirit (21) de, geçen pazartesi günü memleketi Eskişehir'de toprağa verilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.