ZABITALAR STRES ATTI

ZABITALAR STRES ATTI
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı Zabıta Haftası nedeni ile Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla Odunpazarı Belediyesi Regülatör Piknik alanında düzenlenen yemekte bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları,...

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı Zabıta Haftası nedeni ile Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla Odunpazarı Belediyesi Regülatör Piknik alanında düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve zabıta personelinin katıldığı yemekte, şahinler keyifli bir ortamda Zabıta Haftasını kutladı.Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden emekli olan personele plaket takdim edildiği kutlama programında mesai arkadaşlarına seslenen Başkan Sakallı, "Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü' nün değerli çalışanları ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" diyerek, Zabıta Teşkilatının ülkemizin en köklü kurumlarından biri olduğunu ve zabıtaların geniş bir hizmet alanında ve değişik görev alanlarında vatandaşlara başarı ile hizmet verdiğini ifade etti.
Göreve geldikleri ilk günden itibaren zabıta müdürlüğü personelinin çalışma şartlarını iyileştirmek için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Sakallı, zabıta müdürlüğü çalışanlarının uygulanması zor bir hizmeti objektif bir bakış açısıyla ve ilgili yasalar çerçevesinde başarı ile yerine getirdiğini vurguladı. Düzenlenen yemekte söz alan Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu ise, "Bizlere her konuda destek veren, göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği çalışmalarla Odunpazarı Belediyesi Zabıtasını hareket kabiliyeti yüksek, modern bir yapıya kavuşturan Başkanımız Burhan Sakallı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.