Eskişehir’de gençlerden coşkulu uyuşturucu karşıtı konser

Eskişehir’de gençlerden coşkulu uyuşturucu karşıtı konser
Eskişehir’de genç müzik grupları uyuşturucuya karşı konserde sahne aldı.TKP MK Üyesi Berkay Kemal Önoğlu söz alarak uyuşturucuya karşı savaşın önemine değindi.

Türkiye’de özellikle gençler arasında artan uyuşturucu kullanımına karşı Türkiye Komünist Partisi’nin (TKP) gençlik örgütleri Türkiye Komünist Gençliği (TKG) ve Solcu Liseliler “Uyuşturucuya karşı yaşamın dozunu yükselt” kampanyasını başlatmıştı. Kampanya “Uyuşturucu kullananlara uzatılan bir dost eli” olarak görülüyor.

Söyleşi ve spor müsabakalarıyla geçen kampanyanın bir ayağı, Eskişehir’de düzenlenen bir konser oldu. Özdilek Eskişehir Koruluğu’nda düzenlenen konserde genç müzik grupları sahne aldı.

Ezolin, Gelgi, Santral ve Spontane gruplarının katıldığı konsere yüzlerce kişi katıldı. Ezolin’in sahne almasıyla başlayan konserde TKP Merkez Komite Üyesi Berkay Kemal Önoğlu da söz aldı.

Önoğlu, Eskişehir’in öğrenci kenti olduğuna vurgu yaparak uyuşturucuya karşı yapılan konserin ve bu konsere katlımın değerli olduğunu kaydetti. Okullara imam atanmasına önayak olan Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesine de değinen Önoğlu, okullara imam atanmasını eleştirerek projeye karşı çıkılması gerektiğini söyledi.

Genç müzik grupları konserde hem kendi şarkılarını hem yaptıkları “cover”ları seslendirdi. Konser, bütün grupların “Çav Bella” söylemesiyle noktalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.