Kent konseyi Tiyatro Grubu tiyatro severler ile buluştu

Kent konseyi Tiyatro Grubu tiyatro severler ile buluştu
Odunpazarı Kent Konseyi Kim Tiyatro Çalışma Grubu Susurluk Belediyesi daveti ile Susurluklu tiyatro severler ile buluştu.

Kent konseyi tiyatro çalışma grubu yönetmeni Gizem Şahingil‘in yazdığı ve yönettiği oyunlar "KİM Konuştu ve Kayıp Hazine oyunları" Susurluklu sanat severler ve çocuklar ile buluşturuldu.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’in de izlediği tiyatro gecesinde Odunpazarı Kent Konseyi ve imkanları sağlayan Odunpazarı Belediyesine gerçekleştirilen işbirliği için teşekkür etti.

Yönetmen Gizem Şahingil “Odunpazarı Kent Konseyi ve kim tiyaro çalışma grubu olarak Odunpazarı‘nda ve toplumlumsal olaylar ile ilgili oyunlar sahnelemekteyiz. Bu sorunların en başında kadın cinayetleri ve istismarları başı çekiyor. Bizler Odunpazarı Kent Konseyimiz aracılığı ile şehrimizde ve farklı illerde farkındalık oluşturan örnek ve mesaj veren bu oyunları halkımız ile buluşturuyoruz. Bizlerin bu oyunlarını sahneleme ve seyircilerimiz ile buluşturmamızı sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt‘a Kent Konseyi Başkanımız İsmail Kumru’ya ve bizleri konuk eden Susurluk Belediyesi Başkanı Nurtettin Güney ve ekibine teşekkür ederiz “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.