ARENA'DA İSTEDİĞİMİZ ALDIK

Eskişehirspor lider Galatasaray karşısında iyi savunma yaparak puanla dönmeyi başardı.
Gerek ligte gerekse Avrupa kupası maçlarında kötü sonuçlar alan ligin lideri Galatasaray'a konuk olan Kırmızı Şimşekler Türk Telekom Arena'da rakibini salladı ama yıkamadı.
Teknik Direktör Ersun Yanal'ın gerek Orduspor gerekse Braga maçlarında Galatasaray'I iyi analiz ettiğini söylemek istiyorum. Çünkü etkili oyunculara sahip olan Galatasaray'ın kanatlarını durduran ve orta alandan da gedikler vermeyen Kırmızı Şimşekler lidere yediği gole kadar pozisyon bile vermedi. Yenilen golde ise maalesef yine defansın acemice hatası vardı. Buna rağmen oyundan kopmayan ve Erkan Zengin'in de maça girmesi ile canlanan Kırmızı Şimşekler sabırla geldiği lider kalesinde golü de bulmayı başardı.
Eskişehirsporlu futbolcuları öncelikle aldıkları puandan dolayı kutluyorum. Rakibi iyi analiz eden ve oyuncularını da maça hazırlayan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da lider karşısındaki alınan puanda payı büyüktü. Eskişehirsporlu futbolcuların mücadelesi kadar Galatasaray'lı oyuncuların kötü gününde olması da Kırmızı Şimşeklerin işine yarayan taraftı.
Sonuçta Eskişehirspor Türk Telekom Arena'dan istediğini alarak dönmeyi başardı. Kulübede teknik kadro sahada da futbolcular kadar Türk Telekom Erena'da kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran ve stadı Es-Es diye inleten büyük taraftarı da kutluyorum.
Sonuçta lider karşısında puan almak çok keyifliydi...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi