Okurumuz, çevre yolu üzerinde bulunan ve hiç kimse tarafından kullanılmayan üst geçitlerden yakındı.
üst geçitlerin çok dik olduğunu, özellikle yaşlıların bu merdivenleri çıkıp da cevre yolunun karşısına geçmelerinin mümkün olmadığını belirten okurumuz, her gün bu çevre yolundan geçmesine rağmen bir kişinin bile bu üst geçitleri kullandığına şahit olmadığını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’e gittiğini ve orada da çevre yolu üzerende üst geçitler gördüğünü söyleyen okurumuz "Yaptıkları üst geçide yürüyen merdiven koymuşlar. üstelik ışıklandırmışlar da.
Gece olduğunda hem güzel bir görüntü oluyor, hem de insanlar bu geçidi kullanmaktan her hangi bir endişe duymuyor" dedi.
Bizde ise üst geçitlerin adeta komando eğitim alanı gibi bir görünümde olduğunu söyleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika