Geçtiğimiz günlerde gazetemize ulaşarak Şarhüyük Mahallesi'nde yaşanan bir soruna değinen okurumuz, şikâyete konu olan bölgede herhangi bir tamiratın hala yapılmadığından dert yandı.
Şarhüyük Mahallesinden çevreyoluna çıkışta caddenin ulaşıma engel olacak kadar büyük bir çukur içerdiğini söyleyen okurumuz; "Tam da çevreyolu çıkışında araçlar için büyük tehlike oluşuyor. Bahsettiğim çukur 2-3 metre uzunluğunda ve hayli derin. Sürücüler bu çukura düşmemek için mahalleye dönüş yapan araçlarla karşı karşıya kalıyor. Bir kez daha uyarmak ve bu çukur kapatılmasını istiyorum. Bir kaza yaşanmadan yetkililer buraya bakmalı" ifadelerini kullanıyor.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika