9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

ÇIKMA TEKLİFİ



Geçenlerde Tv8,5 Kanalında 2.Sayfa programını izlerken, konu ilişkilere geldi ve tabi tarihe gömülen çıkma teklifine..
Programda twitterdan “Petito” adlı kullanıcının bir tweeti üzerinden konu açıldı. Hatta konu o kadar hoşuma gitti ki hemen köşeme almalıyım dedim.
Tweeti şu şekildeydi: “Şu çıkma teklifi geri gelsin artık nolur. Kızla 6 aydır konuşuyoruz sevgili miyiz belli değil. Osmanlı 5 ayda Viyana’yı kuşattı ben 6 aydır şu olayı çözemedim.”
Yani tweeti okuyunca gülme geldi birden ama haklı olduğu için. Gerçekten de öyle.. Günümüz ilişkilerinde ne yaşadığımız belli değil sahiden. Sevgili mi olduk, arkadaşçamı görüşüyoruz ne olduğumuz belli değil.
Çıkma teklifi artık geçmişte kaldı. Şuanda flört adı altında birden fazla kişiyle takılıyorlar. Müge ile Gülşen’inde dediği gibi eskiden çıkma teklifi sorusunda bir masumiyet vardı. Niyet belliydi.  Şimdi sosyal medyanın hayatımızda çok fazla olmasıyla birlikte ilişkiler böyle bir hal aldı. Eskiden birileri tanıştırırdı, arkadaş ortamında tanışılırdı, şimdi herkes birbirini sosyal medyadan buluyor. Sosyal medyada aşk yaşamaya çalışıyor. Aslında daha doğrusu takılıyorlar. Böyle olunca da ne niyet anlaşılıyor ne de ne yaşadıkları.
Henüz adı konmamış bir ilişkide her şeyi yaşayıp tükettikleri içinde kısa sürede görüşme sona eriyor.
Valla ne yalan söyleyeyim bende netlikten yanayım. Tabi ki de demek istediğim “benimle çıkar mısın?” sorusu değil ama taraflar birbirine duygularını ve isteklerini net bir şekilde dile getirebilmeli. Arafta bırakılan hiçbir şeyden hoşlanmıyorum. Çoğu kadın da zaten duyguları yoğun yaşadığı için belirsizlikten hoşlanmaz.
Net ve şeffaf bir şekilde istekler dile geldiğinde eminim iki taraf da çok daha mutlu olacaktır. 



 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi