Geçtiğimiz günlerde İsmet İnönü Caddesi'nde bulunan bir çukurun bulunduğunu ve bu çukurun trafikte tehlike saçtığını söyleyen okurumuz gazetemize yeniden ulayarak sorunun çözüldüğünü söyledi.
Birkaç haftadır caddenin hava Müzesi çıkışında bulunan rögar ve çevresinin büyük bir çukuruna dönüştüğünü, bu yüzden araçların sürekli tehlike atlattığını,. Çukura düşmemek isteyen araçların sağ şeride ani manevra yapıp kazaya sebebiyet verdiklerini söyleyen okurumuz; "Şikayetimizi dile getirmenizin ardından yetkililer bahsettiğim çukuru kapadılar. Nihayet ortaya daha güvenli bir trafik çıktı. Hem de Eskişehir'e yakışan bir görüntü oluştu. Bu sorunu halleden yetkili belediyeye teşekkür ederim" dedi.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika