9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

DEĞER VERİYOR MU?

Hepimiz ilişkimizde birlikte olduğumuz kişinin bize değer verip vermediğini, sevip sevmediğini merak ederiz. İlişkiler karmaşıktır biraz. Eh söz konusu erkekler olunca, daha bir karışık.


Bir erkeğin seni gerçekten sevdiğini gösteren işaretleri maddeler halinde sizlere açıklamadan önce şunu mutlaka belirtmeliyim: Bu erkeği ne kadar zamandır tanıdığınız çok önemli çünkü bir erkek ilk birkaç haftada ya da bir iki aylık sürelerde duygu geliştiremez. Hoşlandığı için sizinle vakit geçiriyordur ama tam olarak sevgiye dönmesi biraz zaman alacaktır.


MERAK DUYGUSU


Biz kadınların en çok yakındığı şey nedir? Erkeklerin genellikle çok gamsız olması. Sizde bilirsiniz biz kadınlar gibi değildir erkeklerin merak duyguları. Eğer sizi merak etmeye başladıysa bu erkek size abayı yakmıştır.


Ama bir de öyle erkekler var ki, hadi gün içindeki yoğunluğundan dolayı yazamadı fırsatı olmadı. Akşam boşa çıktığında da hala sizi merak edip aramıyorsa, bu ilişkiden çok ümitlenmeyin derim.


VARLIĞINI HİSSETTİRİR


Bence en önemli şey budur. Bir erkeğin varlığını hissettirmesi ve sahiplenmesi.. Eğer bir erkek sizi sahiplenmeye başladıysa bu da sizi sevdiğinin en güzel kanıtıdır. Hem hangi kadın varla yok arası bir ilişkiyi yaşamak ister ki? Arayıp soran, varlığını hissettiren bir erkeğin davranışı bence her kadının hoşuna gider.


ZAMAN AYIRMASI


Sürekli işinin yoğun olduğunu, ailesiyle alakalı sorunlarını olduğunu söyleyen bir erkek düşünün. Her söylediğiniz planladığınız şeye katılmak istemiyor. Kısacası size zaman ayırmıyor!


Sizce bu erkeğin sizi sevme olasılığı kaçtır? Ben söyleyeyim size hiç! Çünkü bir erkek eğer bir kadına değer veriyor ve seviyorsa, mutlaka bir şekilde onunla görüşebilmenin yollarını arar. Her ne kadar yoğun bir hayatı olsa da, değer verdiği kadına mutlaka zaman ayırır.


PLAN YAPAR


Bir erkek kadını gerçekten hayatına aldıysa, onunla ortak planlar yapmaya başlar. Kendi planlarının içine mutlaka onu dâhil eder. Bunlar ilk etapta ufak çaplı başlayabilir. Hafta sonu kaçamakları gibi… Ama tabi bu planlar birlikte olduğu kadınla mutlu olmasından kaynaklı gelecekte uzun vadeli planlara dönüşür.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi