9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

ERKEKLERİN ARADIKLARI KADIN


Biz kadınlar nasıl doğru erkeği arıyorsak, erkeklerde kendileri için doğru kadını arıyorlar.


Peki, erkekler genellikle nasıl kadınlardan hoşlanıyor?  İşte bunlardan bazılarını yazımızda toparlayacağız.


Erkekler her ne kadar ilk etapta fiziki görünüşten etkilense de, bir kadında baktıkları şey karakteridir. Kadınların harika ve kusursuz bir görünüşe sahip olmayı hedeflemektense, ruhlarını besleyip karşı cinse pozitif enerji yüklemeleri daha anlamlı görülüyor. Kız arkadaşlarınızın yanında ne kadar rahatsanız, bir arkadaş sohbetinde ne kadar içten gülebiliyorsanız işte o kadar rahat ve içten olmanızı bekliyor erkekler.


Bir ilişkinin olmazsa olmazı zaten saygıdır. Biz kadınlar nasıl saygılı erkek istiyorsak hayatımızda erkekler de aynı şekilde onlara saygı duyacak kadınları tercih ediyorlar. Erkekler, ilişkilerinde karşı cinsten saygı beklerken aynı zamanda kişisel sınırlarının da korunmasını ve bu sınırlara da saygı duyulmasını istiyor. Buna saygı duymayan ve erkeği bireysel alanlarından alıkoyan bir kadın, zamanla erkeğin saygısını da kaybediyor.


Ve tabi sevgi. Sevgi olmadan hiçbir şey olmuyor. Ama tabi sevmenin de dozunu iyi ayarlamak lazım. Bazen kadınlar fazla özgüvenli görüneceğim diye sevgilerini göstermeyi unutuyorlar. Birlikte olduğunuz kişiye sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.


Erkekler, sadece moda ve televizyon programları hakkında konuşan kadınlardan ziyade dünyaya, olaylara, sanata ve hayata dair farklı bakış açıları geliştiren kadınları daha ilgi çekici buluyor. Zeki olmanız için illa çok iyi bir okuldan mezun olmanıza gerek yok. Hayatı sorgulayan, keşfetmeye meraklı ve algısı açık kadınlar, erkekler tarafından hayal edilen kadın tiplerinden biri olmayı başarıyor.


Ve her zaman söylediğim Özgüven!


En kötü anlarda bile kendine yeterince güvenen kadınlar her zaman erkeklere çekici gelir. Eğer yanlarında özgüveni yüksek bir kadın olursa, hayallerine daha çabuk ulaşabileceklerini düşünüyorlar.


 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi