9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

ERKEKLERİN HOŞLANMADIĞI HAREKETLER


Merhaba!


Eğer sağlıklı bir ilişki istiyorsanız yalnızca sizin değil karşı tarafında ilişkide mutlu olması gerekiyor. Bunun için sizlere birkaç başlık altında tüyolar vereceğim. Her olaya duygusal ve kendi tarafınızdan bakmayı bırakın ve biraz da erkekleri anlamaya çalışın.  İşte size erkeklerin asla katlanamadığı birkaç hareketiniz!


TRİP ATMAYI BIRAKIN!


İlişkinizde olur olmadık yerlerde erkek arkadaşınıza trip atmayı bırakın. Neye kızdığınızı neye bozulduğunuzu bile anlamayan erkekler tribinizden hiçbir şey anlamaz. O yüzden derdinizi konuşarak çözün.


HER ŞEYİN ALTINDA SEBEP ARAMAK


Erkekler genellikle düz mantıktır. Biz kadınlar çok fazla ince düşündüğümüz için her sözlerinin altında bir şey arayabiliyoruz. Ama erkekler bu durumdan hiç hoşlanmazlar ve genellikle de söyledikleri her şeyin altında bir şey olmayabilir.


İLK ADIMI BEKLEMEK


Her zaman ilk adımı erkekler atar mantığı olmamalı. Kadınlar da atabilir. İlk adımı erkeklerden beklediğimiz zaman erkekler buna çok sinir oluyor.  Bunun bir kuralı yok! Erkeklerin hediye alması, mesaj göndermesi, araması nasıl kadınları mutlu ediyorsa erkeklerde aynı şeylerden mutlu oluyor.  


GEREKSİZ KISKANÇLIKLAR


Aşırı kıskançlıklar birlikte olduğunuz kişinin hoşuna gitmez tam aksine onu sizden uzaklaştırır. Dozunda yaptığınız sürece, yerinde tatlı kıskançlıklar ilişkinizi yormaz ama gereksiz kıskançlıklardan uzak durmanızı tavsiye ederim.


KÜFÜRLÜ KONUŞMAKTAN UZAK DURUN


Bazı kadınlar vardır ki ağızları küfüre alışmıştır. Hiçbir erkek küfürlü konuşan kadınlardan hoşlanmaz. Aynı şekilde hiçbir kadında küfürlü konuşan erkeklerden hoşlanmaz.  Dolayısıyla iki tarafında küfürlü konuşmadan uzak durması gereklidir.


 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi