9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

ERKEKLERİN İLİŞKİDE YAPTIĞI HATALAR

Bir önceki hafta kadınların yaptıkları hataları sıralamıştık. Peki, erkekler hiç hata yapmıyor mu? Dediğinizi duydum ve hemen kaleme aldım. Kadınlar gibi erkekler de çok hata yapıyor. Hatasız kul olmaz tabi, hataları düzeltmekte sizin elinizde beyler!


AŞIRI KISKANÇLIK


Kadınlar erkekleri nasıl kıskanıyorsa, bazı erkeklerde kıskançlık dozunu abartıyor. İlişkiyi sağlamlaştıracak tek şey birbirine karşı güvendir. Aşırı kıskançlık sergileyen çiftler muhtemelen birbirlerine güvenmiyorlardır. Erkekler nasıl fazla kıskanılmaktan hoşlanmıyorsa, kadınlarda abartılan kıskançlıktan rahatsızlık duyuyor.


SAYGISIZLIK


Her erkek için geçerli değil tabi ama çoğu erkekler birlikte olduğu kadınlara karşı saygısız davranıyor. Saygı duyulması gereken ilk şey kadının kişiliği ve karakteridir. Saygıyı sadece kişiliğine de değil aynı zamanda işine, arkadaşlarına ve zevklerine de duymak gerekir. Sonuçta her insan farklı yaratılmıştır.


İLGİSİZLİK


Çoğu kadının yakındığı bir dert bu. “ İlgisizlik” İlgiden kasıt her zaman peşinde koşmak, sürekli ilgiye boğarak pohpohlamak değildir. Bu, ilişkinin yıpranmasına, can sıkıcı bir hal almasına tabiri caizse laçkalaşmasına neden olur. Fazla ilginin ilişkiyi sıktığı gibi aşırı ilgisizlikte yok edebilir.


BENCİLLİK


Bazı erkekler hayatlarındaki kadın yokmuş gibi davranıp, özgürce hareket edebiliyorlar. Tabi ki ilişkide iki taraf da özgür olmalı ama birbirini yok sayarak değil. İlişkiye başladıktan sonra hala hayatında kimse yokmuş gibi tamamen kendi arzu ve isteklerine göre hareket eden bir erkek, kısa süre sonra yalnız kalma riski ile karşı karşıya kalır. O zaman istediği gibi yaşamakta ve kendi kendine bencil olmakta özgürdür.


YALAN SÖYLEMEK


Biz kadınlar görmesek de hissederiz. O yüzden ne olursa olsun bize karşı dürüst olun. Güvenin olmadığı bir ilişkinin de yürüme ihtimali yoktur. Her ne pahasına olursa olsun bir ilişkide kesinlikle yalan olmamalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi