9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

ERKEKLERİN POPÜLER YALANLARI


Erkekler, bir kadınla birlikte olmak uğruna ya da birliktelik sürerken, birçok kez yalan söyleyebilir. Ama bunların arasında öyleleri vardır ki, duyduğunuzda "hadi canım" dersiniz...
İlk akla gelen yalanları Instagram hesabımda herkesle birlikte yazıp toparladık. Valla ne yalan söyleyeyim toparlarken çok eğlendim. Bildiğim yalanları dinlerken eğleniyorum sanırım..
İşte sizin için toparladığımız, erkeklerin kadınlara sıklıkla söylediği yalanların birkaç tanesi..
Neredesin aşkım? Yoldayım aşkım
Muhtemelen hala evden çıkmadı ve bilgisayar başında takıldı kaldı. Tabii bu iyi niyetli düşünceler sonucu oluşan bir senaryo. Yoksa? Hemen konum atmasını söyleyin!
Toplantıdayım
Sosyal medya üzerinden sorduğum soruda bu hemen hemen herkesin söylediği bir yalan oldu. Bu yüzden ikinci favori yalanım “toplantıdayım” Normal saatlerdeyse hiçbir sıkıntı yok ancak bu toplantılar mesailerden sonra sıkça olmaya başladıysa olaya el atmak gerebilir benden söylemesi..
Yapacak olsam ruhun duymaz
Biz kadınlar sanırım erkeklerden en çok bir de bu yalanı duyuyoruz. “Ben yapacak olsam emin ol senin ruhun bile duymaz”..
Sanırım hepimiz bir gün mutlaka bu yalan içerikli cümleyi duyuyoruz ya da duyacağız. Muhtemelen o adam onu çoktan yaptı ve kendini savunmaya almak için kendinden emin cümlelerle sizi kandırıyor.
Aşkım telefonum sessizde kalmış, duymamışım
Türkçe meali, bir şeyler karıştırıyorum da o an ararsan açıklama yapamam diye sessizde yalanına başvuruyorum.
Senden başka asla başka bir kadına bakmam!
Bunu inkâr ediyor olması gerçeği değiştirmiyor. Erkekler doğası gereği başka bir çekici dişi gördüğünde genellikle ilgilenirler.
Ben yalan söylemem!
Yalanların en büyüğü de asla yalanı sevmedikleri. Şimdi erkeklerin geneline baktığımızda bir kadını elde etmek için, daha doğrusu yatağa atabilmek için birçok yalana başvurabilirler. Zafere giden her yol mubahtır onlarda. Sonunu çok düşünmezler, hedef odaklıdırlar. Bu yüzden yalana başvurabilirler. Yalanlarını yakalayan bir kadına rastladıklarında da, ilk savunmaları asla yalan söylemiyor oluşlarıdır.



Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi