9-Emine GİRGİN

9-Emine GİRGİN

FLÖRT EDEN KADININ BEDEN DİLİ

Kuşlar, yaşlılar, gençler hepsi bunu yapıyor.


Neyi mi?


Tabi ki flört!


Hayatımız olmuş flört!


Herkes flört ediyor.


Bugün size sözlü flörtten bahsetmeyeceğim, konuşmadan yaptığımız flörtten bahsedelim. Siz fark etmeseniz de vücudunuzun kendine özel bir dili var. Oturma şekliniz, ellerinizle ne yaptığınız, bacaklarınız, konuşma, ne hissettiğinizi söyleme şekliniz, ne düşündüğünüz ve en önemlisi karşınızda oturan erkeğe olan ilginiz bu dilin parçalarıdır.


Ve emin olun vücut dilimiz telefonla mesaj göndermeye benzer. Kısa bir bilgi ve hızlı. Doğrudan hedefe ulaşıyor.


GÖZ TEMASI


Flört ederken ilk bakılan yer gözlerdir. Bir erkekle konuşurken göz temasını iyi kurmak lazım. Gözler her şeyi anlatır. Bir erkeğin gözlerine derin bir şekilde bakarsanız, ona odadaki en etkileyici kişi olduğu mesajını verirsiniz.


DUDAK YALAMAK


Bu psikolojik bir harekettir. Bir erkekten çok etkilendiğimizde dudaklarımızı istemsiz bir şekilde yalama ihtiyacı duyarız. Bunun anlamı da ondan çok etkilendiğimizi gösteriyor.


SAÇLA OYNAMAK


Saçınızla oynamanız heyecanlı olduğunuz göstergesidir. Kendinizi bu hareketi yaparken buluyorsanız kendinize bir dakika verin ve neden bu kadar heyecanlandığınızı düşünün.


OMUZ ÜZERİNDEN GÜLÜMSEMEK


Kalkmış bir omuz, kadın vücudunun yuvarlaklığını vurgular. Onunla göz göze gelince, iki- üç saniye bakmaya devam edip gözlerini kaçıran kadın bu hareketiyle ilgilendiğini gösterir.


DOKUNMAK


Eğer bir kadın ensesine, boynuna veya kalçalarına dokunuyorsa, karşısındaki erkeğe onun da dokunabileceğini göstermeye çalışıyordur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9-Emine GİRGİN Arşivi