Kadınlar Venüsten, erkekler Marstan...

Kadnn Günlüğüne yazdklar:

Bugün üç yl bitti. Onun karşsna gelinlikle çktğm günkü
kadar mutluyum. Tanrm, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakşkl, anlayşl,sevecen, her şey var. Bugün Cumartesi,braktm arkadaşlaryla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastrmal Kurufasulye ile pilav yapyorum. Pişti, demleniyor.Banyo yaptm, en sevdiği kyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşsna bir şişe krmz şarapla uzanacağz... Eve geldi sonunda.
Beni öpüşü biraz soğuktu, akl başka yerde sanki. Aman Tanrm, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmad. Arkadaşlaryla ne yaptğn sordum, ağznda birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgn,hala uzak,hala kabuğuna
çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor. Benden genç mi acaba? işyerindeki sarşn pazarlama temsilcisi olmasn? Şöminenin karşsnda şarabmz yudumlarken, artk dayanamadm 'neyin var?' diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, ac dolu, uzaklk
dolu.. 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkn bu kadar çabuk biteceğine inanamyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramzda iletişim kopukluğu başlad bile.Belki de kilo alyorum. Çok mu vr vr yapyorum? Elini tuttum. Elimi okşad,ama eller hissiz, parmak uçlar soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan.
Kendimi kandrmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti. Tanrm, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarna attm. Ağlaya ağlaya uykuya dalmşm.

Kocann Günlüğüne yazdklar :
Öff be, GALATASARAY yine yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi.
.....erkekler kalem gibidir.... ne kadar ince gözükseler de ham maddeleri odundur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
AKTÜEL Arşivi